marți, 2 august 2011

Hotel hera predeal telefon

Grand Hotel Perla Ciucasului - cazare pentru gusturi rafinate. Muntii Ciucas, lac si aer curat înconjurat de dealuri,. Pe iunie am deschis Piscina Exterioară Perla Ciucasului, cea mai .

Piscina Bran, piscina exterioara la munte! Cazare in zona Bran Moeciu la Pensiune hotel cu piscina exterioara in lunile de . Si cei mici, si cei mari se pot balaci in piscina exterioara cu apa incalzita.


Copiii pana in ani beneficiaza de cazare si mic dejun gratuite.

Piscina exterioara la munte - Am ajuns la concluzia ca la mare in Romania e. Cazare Pensiune cu piscina la munte, Taguri oferte de cazare, taguri turism,zone turistice,cazare litoral romania,cazare munte,oferta hoteluri vile si pensiuni din . Zona turistica Bran Moeciu este o oaza de relaxare la munte in mijlocul naturii. Pensiuni pensiuni la munte cu piscina exterioara, baza de date cu pensiunile din romania, pensiuni pe judete.


Atractia pensiunii este Piscina (12xm, adancime m) exterioara cu apa incalzita si nocturna; platou cu de sezlonguri la dispozitie. Pensiunea Muntele Verde, clasificata la margarete, este o cladire noua, deschisa.


Dupa o superba si insorita zi petrecuta la piscina cu apa sarata din incinta, . Hotel Predeal - Hotel Hera Predeal - Apart Hotel Predeal.

TV cablu, încalzire centrală, grup sanitar, frigider, minibar, telefon, uscător de păr, . Pagini similareHotel Predeal - Hotel Hera Predeal - Apart Hotel Predeal Contact. TV cablu, încalzire centrală, grup sanitar, frigider, minibar, telefon, . Hotelul Hera este situat chiar lângă o pădure, în staţiunea montană Predeal. Rezervari Cazare Hotel Hera Predeal la PRETUL MINIM GARANTAT.


TV cablu, incalzire centrala, grup sanitar, frigider, minibar, telefon, uscator de . Hotel Bulevard Predeal este un hotel care reuseste sa se plieze pe dorintele. Am fost la hotel Hera Predeal de Revelion: am platit foarte mult pentru ce am primit.


Hotel Hera PredealSituat in staţiunea Predeal, la minute distanţă de pârtia. Situat in staţiunea Predeal, la minute distanţă de.