marți, 2 august 2011

Cositoare cu tamburi pentru motocultor

Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole. Cositoare rotativa cu motocultor loncini lc90. Motocultor BSR 1100C cu cositoare rotativa cu.

Cositoare APOLLO 100+freze de motocultor. COSITOARE ROTATIVA PENTRU MOTOCULTOARE disponibil in oferta magazinului Motosapeieftine. Cel mai bun pret pentru COSITOARE ROTATIVA . Aceste motocoase pot avea puterea de CP cele pe benzina si diesel intr 9-12 . Introducere MOTOCOSITORI Motocositori cu tambur rotativ. KM 18 cositoare rotativa, atasata cu tambur, latime lucru metri, cilindru hidraulic, cutite noi.


Cositoare rotativa pentru motocultoare de la Recold Tools Srl . Cumpara cositoare la preturi accesibile de pe m. Motocultorul ROGeste dotat cu un motor puternic de 7. CP, roţi de cauciuc mari (0-8), freze detaşabile. Fiabilitatea motocultorului ROGeste ridicată si . Afla mai multe despre o cositoare rotativa pe care o poti monta la mai multe tipuri de motocultor 750!


Cositoare rotativa pentru Motosapa WM1100C Vindem cositori rotative pentru motocultoare si motosape cu priza de putere.

Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru motocultor cositoare. Motocultor Ruris 7HS Sistem de cosit cu tamburi rotativi pret:5. Cositoare Rotativa cu Tamburi 11pentru modelele cu priza de putere direct din cutia de viteze a motocultorului.


Vand Cositoare rotativa, mecanica, cu tamburi, 1. Sistem semi-automat pentru irigații cu tambur și turbină. Accesorii incluse: Roti de cauciuc 400xsi cositoare rotativa cu tamburi.