luni, 6 iulie 2009

Utilaje curatenie profesionale

Inovatiile si dezvoltarile de noi tehnologii reprezinta o preocupare fundamentala pentru compania Tennant Tennant este recunoscut pe plan mondial ca lider in . Pagini similareEchipamente profesionale pentru curatenie. CLEAN ROMTIM este importator de echipamente profesionale a cunoscutelor marci LAVOR, TTS, TRON.

Pagini similareMagazin cu echipamente curatenie si aspiratoare profesionale si utilaje curatenie. Poti cumpara echipamente profesionale pentru curatenie si aspiratoare de . Importator autorizat utilaje si echipamente profesionale pentru curatenie NILFISK si aspiratoare industriale NILFISK-CFM.


Echipamente curatenie profesionale si produse de curatenie.

Masini si utilaje curatenie, echipamente de curatenie profesionale pentru curatenie industriala! Gama-Ancavivi ofera echipamente de curatenie profesionale: carucioare curatenie, aspiratoare profesionale, masini si utilaje pentru curatenie etc.


Store comercializeaza echipamente de curatenie profesionale si industriale de la producatori ca Bosch, Honda, Makita. Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Inchiriere utilaje curatenie Monodisc aspirator masina pardoseli.


Puterea de aspirare nu se masoara doar in wati, ci este data de mai multe elemente: filtrele, accesoriile si tehnologia inovativa Karcher dezvoltata constant la . Firma echipamente profesionale pentru curatenie din Pitesti, Arges, Romania.