vineri, 3 iulie 2009

Rulou transparent pret

Rulouri transparente antivant fabricate din cristal transparent, ideale pentru inchiderea si protectia foisoarelor, a teraselor si a balcoanelor caselor, . Rulou transparent - Preturi producatori, prestatori servicii - Bizoo. Rulou transparent de la producatori, prestatori servicii, distribuitori directi prezenti pe Bizoo.

Pret pentru modelul rulou transparent simplu, fara carcasa si ghidaje laterale. Rulou cu folie pvc rezistenta la zapada si uv. Inchideri terase, rulou transparent, marchize, copertine. Prin prezenta dorim sa va lansam o oferta de pret pentru rulouri transparente fara carcasa avand urmatoarele caracteristici: -plasticul .

Rulourile transparente cu rulare pe tambur sunt sisteme clasice de inchidere si. Pentru a afla pretul produsului puteti cere o cotatie de pret direct de pe pagina . Actionare #rulou transparent simplu cu manivela pentru inchideri terase. Perete transparent (prelata transparenta, cortina transparenta) model Crystal. Rulou transparent copertina plastic verticala pentru terase, foisoare, balcoane. Rulou Plastic transparent pentru inchideri de terase, foisoare ,pergole, gradina.


Plastic transparent pret inchideri terase.