miercuri, 1 iulie 2009

Glazura alba din albus de ou

Glazura din albus de ou este ideala pentru turta dulce sau orice fel de fursecuri sau biscuiti. La alegere se poate colora sau lasa pasta alba.


Explicatii reteta: Glazură albă - numar calorii, avantajele si dezavantajele retetei.

Albusul de ou contine aproximativ apa si este considerat partea ”light. Articole despre cum se face glazura alba scrise de torturifondant. Pentru glazura ai nevoie de: albus de ou la temperatura camerei, 2gr zahar pudra . Pentru glazura alba de albus se freaca cu o lingura curata de lemn (nu se bate cu telul), un albus cu zahar pisat, trecut printr-o sita foarte fina, adaugat cu incetul .

Mod de preparare: Se amesteca bine albusurile cu zaharul pudra pana se obtine o pasta alba. Aceasta glazura cu albus de ou se foloseste la garnisirea torturilor. Glazuri pentru torturi : Torturile se pot.


Torturile pot fi acoperite cu frisca sau cu glazura alba, preparata din albus de ou si zahar. Glazura se prepara astfel: bate usor, cu o furculita, albusul de ou, cat sa se.


Pentru glazura alba iti trebuie: 1g zahar pudra albus zeama de la . Albuşurile se bat spumă cu zahărul pe baie de aburi. Glazura de zahar este o pasta preparata din albus de ou cu mult zahar pudra care ii confera o consistenta potrivita pentru a o folosi la . O glazura simpla, fara coloranti folosita la imbracarea torturilor si prajiturilor este glazura alba de albus.