luni, 3 mai 2010

Sisteme blum pret

Sisteme tandembox Blum, oferte si pret sistem tandembox Blum. Producătorul de feronerii pentru mobilă Blum produce feronerii pentru uşi cu deschidere în sus, pentru sertare şi extrageri, precum şi balamale şi sisteme de . Glisiere TANDEM-BLUM +cuplaje, 50kg extragere totala.

Claudiu Badita explica diferentele intre sistemul de glisare Tandem cu extractie totata si cel cu extractie. Glisiere standard Blum - sistem de glisare pentru sertare cu extractie partiala - sina sertar clasica - sarcina maxima kg - culori disponibile alb . K4002SA, Set laterala sertar K Antaro 4mm, set . Listă de preţuri pentru vânzarea en-detail - 2013.

Legrabox, Tandembox Antaro, Tandembox Intivo, Metabox. Sistemele box de la Blum ofera un spectru larg de posibilitati de montaj si .

Blum este o intreprindere care activeaza in toata lumea si care este. Zilnic avem reduceri de preț la mai mult de 5din cele mai importante produse. Grupele de produse principale sunt: sisteme de ridicare pentru uşi, sisteme de . SISTEM 3D BLUM-Pentru fiecare corp de mobilier suspendat completati (1) -Exemplu:1buc.


TOTAL - Pretul include transport si montaj pe raza Bucuresti Lei. Oricum, nu e mare filosofie sa montezi un sertar cu sistem blum.


Dupa cum se vede, preturile pentru sisteme mai bune nu sunt de speriat. Glisiera tandem blum cu push extractie totala.