marți, 4 mai 2010

Plita soba fara rama

Plita fara rama mare 470x6mm la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Accesorii sobe.


Cumpara Plita soba cu ochiuri, fara rama BuildXell 550x4mm online de la eMAG la pret avantajos.

Plita din fonta cu un singur ochi pentru sobe de mici dimensiuni, cercuri. Include in pret plita cu rama si cercurile pentru ochiuri.


Forma striata permite produselor o coacere uniforma, fara ardere, iar marginile. Plita fonta fara rama model mic cu trei ochiuri ce se foloseste la sobele pentru .

Accesorii pt Soba si Semineu (buc set). Plita de soba, fara rama, pentru incastrare. Modelul de plita ofera un aspect rustic pentru . Forma striata permite produselor o coacere uniforma, fara ardere, iar marginile rotunjite permite grasimii in . Va aflati aici: E-vasion - magazin online Instalatii Termice Sobe si seminee PLITA DIN FONTA FARA RAMA - 5X 3MM . Va aflati aici: E-vasion - magazin online Instalatii Termice Sobe si seminee PLITA DIN FONTA FARA RAMA - 4X 6MM . Compara preturile la Plita si Sobe si seminee, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online!

Accesorii pentru sobe - pret mic negociabil livrare super rapida. Plita fonta MZPLW 0Plita Meteor fara rama cu un ochi. Plita soba vesta cu horn MZPLW Ansamblu rama plita vesta cu horn Dimensiuni: 520x950x15 . Turnatoria mae este numele unei echipe formate in decursul a mai bine de de ani de activitate.


Plita din fonta destinat pentru sobe de teracota si gratare. Plita este finisata cu vopsea rezistenta la temperaturi inalte.