miercuri, 5 mai 2010

Leandru otravitor

Avem la birou un leandru, dar am citit ca el nu trebuie tinut in interior, pentru ca ii este mult mai bine afara. Leandrul mi-a ucis copilul” este titlul unui articol de pe revista de femei eva.


Frumusețea poate fi uneori otrăvitoare și extrem de periculoasă.

Așa se întâmplă și în cazul leandrului, dar și a altor plante foarte . Uitându-se la leandri din curte i-a zis şi doamnei Ileana, că planta asta a făcut mult rău. O plantă medicinală folosită în industria farmaceutică, leandrul este crescut în foarte multe case din România cu rol decorativ.


Totul despre Leandru: Ingrijire, Udare, Leandru ingrijire si pastrare Iarna, Insecte.

Etichete: leandru boli, leandru ingrijire iarna, Leandru planta otravitoare, . O singura frunza de leandru poate ucide un adult, iar otraviri fatale s-au. In tarile in care leandrul este cultivat (tarile mediteraneene mai ales), . Dacă nu e folosit corect te poate ucide, dar dacă este preparat corespunzător, leandrul poate trata cele mai crunte afeţiuni.


Iata motivele pentru care leandrul este otravitor si efectele de care este capabil. India, Nepal, China), leandrul poate atinge. Leandrul are un suc otravitor, asa ca fiti foarte atenti sa nu va atingeti la nas, gura sau ochi dupa ce ati curatat crengutele plantei!


Desi arata ca o planta inofensiva si foarte frumoasa, nu va lasati inselati de culorile placute ale leandrului.

Leandrul e foarte otravitor pentru animalele de companie, pentru cele de curte si pentru copii daca musca din crengi. Leandrul, planta medicament folosită și în industria farmaceutică este. Adevărul” cât este de otrăvitor, de fapt, leandrul şi . Deși la prima vedere leandrul sau nerium oleander pare a fi o floare uimitoare, aceasta este una dintre cele mai otrăvitoare plante din lume.


Această specie de copac face parte din aceeaşi familie cu leandrul şi . Leandrul mi-a ucis copilul este titlul unui articol de pe revista de femei eva.