miercuri, 1 aprilie 2009

Intact media group cariere

Intact Media Group este un business divers si provocator, iar oamenii dinamici si talentati sunt cheia succesului, fiind esentiali in dezvoltarea noastra. INTACT Media Group reprezintă cel mai puternic grup media românesc, cu o tradiţie de peste de ani în elaborarea de conţinut de calitate, cu relevanţă locală . Vrei sa te angajezi la INTACT Media Group?

Pentru angajari la INTACT MEdia Group poti trimite un CV, o scrisoare de intentie si aplica la joburi full-time sau part-time. INTACT Media Group reprezinta prima afacere media de tip greenfield din Romania postrevolutionara, fiind o investitie 1 romaneasca.


Pentru cei interesati de o cariera in mass-media, Intact Media Group ofera sansa unor oportunitati profesionale in cadrul trustului.

Acest site este parte a INTACT MEDIA GROUP. Operator de date cu caracter personal notificat sub nr. Reprezinta un avantaj experienta in domeniul media. See who you know at Intact Media Group, leverage your professional network, and get hired. Ambiţia nu este singura condiţie ca să devii elev Intact Media Academy. Cariera ta în televiziune începe la Intact Media Academy!


Acest site este creat si administrat de Digital Antena Group. Intact Media Group cuprinde cinci posturi TV (Antena Antena Antena Euforia TV, GSP TV), doua . Cei care isi doresc o cariera in televiziune pot alege sa studieze la IMA una din cele.

Intact Media Academy este parte a Intact Media Group. A XII- a serie de cursanți Intact Media Academy a ajuns la final. Intact Media Academy sunt pregătiți pentru o carieră în televiziune!


IMA, urmează două săptămâni de practică în trustul Intact Media Group. Intact Media Group este cea mai importantă platformă multimedia din România.


Cariera jurnalistei Sandra Stoicescu a inceput in urma cu aproape 19 . Forum Intact Media Group - totul despre firma, companie, mediul de lucru, atmosfera, salarii, bonusuri.