marți, 7 aprilie 2009

Presa de calcat rufe profesionala

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Presa calcat rufe de la importatori directi prezenti pe Bizoo.


Calca rufe acasa rapid si usor cu masina de calcat (presa de calcat).

Blanca Press - masini de calcat profesionale pentru uz comercial intens. Comercializam o gama larga de Calandre industriale, profesionale, presa calcat rufe si alte echipamente profesionale industriale de sapalt si finisat rufe.

Comercializam o gama larga de Calandre industriale, profesionale, presa calcat rufe. Stahl (Germania), Girbau (Spania), Dexter (SUA), Danube (Franta), . Avand in vedere ca presa este utila pentru a calca rufe mari, alege un. Descopera intreaga oferta Maxigel pentru Echipamente profesionale calcat rufe.


Descriere - Cu presa de calcat AEG obtineti rezultate fara incretituri, datorita. AEG intr-una foarte placuta si poate fi utilizata in domeniul profesional, cat si in cel.


Presa AEG ofera rezultate excelente in procesul de calcare a rufelor si . Calcati rufele profesional, dar de doua ori mai repede acasa. Calandru - Masina de calcat semi-industriala.

Calca orice material, temperatura reglabila. Cumpara Presa de calcat Singer SILVER WIN, 22W, placa aluminiu, x cm. PRO:: Presa de calcat imi ofera calcare profesionala in jumate de timp. Prese de calcat profesionale pentru spalatorii rufe.


Pagina principală Spalatorii rufe Prese calcat. Masini de spalat industriale,masini spalat profesionale,calandre de calcat rufe, uscatoar rufe - Echipamente profesionale industriale spalatorie. Se mai pot regasi si sub denumiri gen calandru calcat , calandru, presa calcat, presa de calcat. Compara preturile la Presa Calcat, gaseste cea mai buna oferta din sute de.


Masa de calcat profesionala cu incalzire si absorbtie aburi, cu manecar si picioare . Daca si tu te-ai saturat de mormanele de rufe, care se tot aduna pentru ca nu ai timp. Exista si un model aparte de presa de calcat, cea industriala, denumita si . Componența unei linii de spălătorie rufe pentru un hotel.