luni, 13 aprilie 2009

Totul plante decorative prin frunze

Nimic nu da mai mult farmec şi strălucire unei încăperi decât câteva flori bine alese. Mai jos urmează o listă cu plante care oferă farmec unei . Prima pagina Totul despre gradina Plante decorative prin frunze.

Genul Cyclamen cuprinde aproximativ de specii de plante. Cele mai frumoase plante decorative cu frunze. Plante pentru birou, plante de apartament sau plante de interior.


Pot fi plante cu flori sau plante decorative prin frunze.

Croton Frunzele cerate si “patate” ale crotonului il fac una dintre cele mai apreciate plante decorative prin frunze. Dracena este cultivată în principal datorită frumuseţii şi valorii decorative a frunzelor care conferă plantei un aspect foarte elegant; exemplarele adulte viguroase . Begonia este una din cele mai populare plante de apartament si face. Begonia poate sa fie o planta decorativa prin frunzele ei sau prin flori.


Maranta leuconeura este o planta decorativa atat prin culoarea si pozitia frunzelor. Cultivare si ingrijirea plantei decorative prin frunze Maranta . Totul despre plantele de apartament - Chlorophytum comosum numita si.


Ea prefera lumina slaba, iar frunzele destul de lungi si ascutite se dezvolta in bulgari. Alta doua plante decorative, perfecte pentru cei care nu dispun de mult timp .