vineri, 10 aprilie 2009

Ciprinol prospect pret

Ciprinol este indicat în cazul infecţiilor cu bacterii sensibile la ciprofloxacină. Ce preţuri au magazinele ANAF şi cum îţi. Ciprinol - INDICATII Infectii cauzate de microorganisme sensibile la ciprofloxacin: iinfectii ale tractului urinar; infectii complicate si necomplicate ale cailor urinare .

Categoria Prospect Ciprinol 5mg xcompr. Intra online pe Catena pentru informatii despre Prospect Ciprinol 500 . CIPRINOL, comprimate filmate - Ce este Ciprinol si pentru ce se utilizeazaCiprinol este un antibiotic care apartine familiei chinolonelor.


CE ESTE CIPRINOL ŞI PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ Ciprinol este un antibiotic care aparţine familiei chinolonelor.

Medicament cu pret maximal stabilit de Ministerul Sanatatii. Ciprinol este recomandat la adulti in tratarea urmatoarelor infectii: infectii ale tractului urinar, infectii intra-abdominale, infectii ale pielii, infectii . Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect.


Ciprinol se utilizează la adulţi pentru tratamentul următoarelor infecţii bacteriene:. Ciprinol 1mg comprimate filmate este indicat pentru tratamentul următoarelor infecţii (vezi pct. şi ). Informatia poate fi incompleta sau incorecta. Pentru informatii contactati-ne la (+373) 27 .