joi, 30 aprilie 2009

Otrava de soareci

Metode eficiente ce ne arata cum scapam de soareci si sobolani cu otrava de soareci de la SemintePlante. Sfaturi si modalitati de a scapa de soareci cu ajutorul otravei sau capcanelor mecanice, adezive.


Cand exista o infestare mare cu soareci, sunt indicate pe langa alte solutii si raticidele (otrava soareci, momeala, pasta raticida, grau soareci).

Uite ce poti pati tu si familia ta cand ai soareci sau sobolani. Sigur, otrava poate sa fie eficienta si sa ucida cateva animale. Capcane de soareci - gasesti la magazinele de chimicale.


Otrava de soareci - S-ar putea sa gasesti tot la chimicale.

O intrebare despre cainipostăriIul 2010Otravire animalepostăriIan 2010Mai multe rezultate de la forum. Rodenticide, raticide pasta, cuburi parafinate, pellet, momeala, otrava. Pagini similareRodenticidele denumite si raticide sunt substante toxice, otravuri ce se folosesc la distrugerea, otravirea soarecilor si sobolanilor prin hemoragii interne datorita . Combaterea soarecilor este un amplu proces, ce foloste otrava soareci, capcane soareci, metode avansate de distrugere a soarecilor.


Casa care este plina de lucruri ce, inghitite de caini, le pot produce mai mult rau decat ne-am inchipui. Otrava poate patrunde in organism fie facandu-si loc prin . Otrăvirea rozătoarelor cu rodenticide (otrăvuri pentru șoareci și șobolani) este una dintre cele mai comune tipuri de toxicitate gestionate de roinsect.