vineri, 10 aprilie 2009

Filodendron ingrijire

Filodendron - Philodendron: Inmultire, Ingrijire, Intretinere, Udare, Fertilizare, Floare de apartament, POZE, Horticultura. Monstera deliciosa, in mod obisnuit cunoscuta sub numele de filodendron, este una dintre plantele cele mai potrivite pentru a fi crescute in apartament. Philodendron este un gen de plante foarte frumoase care constituie un grup numeros circa 5de specii in care sunt cuprinsi atat copacei mici, cat si arbusti .

Ingrijire: Filodendronul se poat amplasa atat in spatii mai slab luminate cat si in spatii luminoase, dar ferit de raze solare directe. Stiri si informatii despre ingrijire filodendron. Informatii, articole, poze si video despre ingrijire filodendron.


Filodendron sau Philodendron este o planta de apartament al carei nume gresesc are o semnificatie frumoasa:.

Philodendron” este un gen de plante reprezentat prin sute de specii, din care doar cateva sunt. Ingrijirea solului - prima cerinta in cazul culturilor de toamna. Filodendronul este una dintre cele mai intalnite plante decorative de.


Monstera delicosa a fost o plantă favorită mulţi ani. Cu o îngrijire corectă, exemplarele tinere (uneori, în mod greşit, vândute ca Philodendron pertusum) îşi .