vineri, 10 aprilie 2009

Lenjerie de pat le vele chisinau

Le vele - lenjerii de pat, seturi de aşternut, perne, pilote, pleduri. BedShop - Постельное белье фирм Le Vele , Dophia , Maison D'or.

Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare. Design and manufacture of collections of printe dyed and embroiderdd bed and bathroom linens, goose down and man-made fiber filled quitls, pillows .

Calitative si comfortabile perne de firma turceasca Le Vele, va ajuta sa faceti somn placut si puternic. Lenjerie de pat din bumbac satinat Le Vele Exclusive - Paris. Dispunem de o gama larga de lenjerii de pat, care va satisface si cele mai rafinate gusturi.


Noi pe colaci am pus o covertura pentru pat,shi lenjerie pentru pat. Eu de la inceput ma gindeam la ceva asternuturi ,cuverturi de la Le Vele. Chişinău Iunie 201 21:Vizualizări: 2. Plapume de cei mai mari producatori: Le Vele; La Paris; Home Textile; Halley Home. Chişinău Iunie 201 21:Vizualizări: 12. Plapuma este recomandata pentru sezoanele calde, și pentru cei cărora le place să.


Este perfecta pentru cei care nu iubesc plapumele grele si prefer as adoarma pe lenjerie moale si pufoasa. Fabricam lenjerie de pat pentru copii de diverse dimensiuni, culori si modele personalizate.


ПОСТЕЛЬНЫЙ КОМПЛЕКТ LE VELE VICTORIA GOLD 30.