joi, 9 aprilie 2009

Dormeo perne cu memorie

Pernele din spuma cu memorie de la Dormeo sunt concepute pentru a-ti oferi confortul si sustinerea desavarsita. Alege dintre perne cu fulgi din spuma, dintr-un . Iti punem la dispozitie o gama variata de perne (clasice, anatomice, din spuma cu memorie), destinata sa acopere o larga diversitate de cerinte.

Pagini similareGasesti intregul confort si prospetime intr-o singura perna si poti dormi mai bine de-a. Perna reversibila cu spuma cu memorie iti ofera sustinere si confort maxim si in acelasi timp o sursa de racoare.


Dispune de o suprafata cu ventilare si este . Utilizatorii saltelelor si pernelor cu spuma cu memorie apreciaza in mod deosebit acest material, deoarece este accesibil si are o durata de utilizare lunga.

Alege dintre pernele antialergice cu umpluturi sintetice: fulgii din spuma cu memorie, fibrele Wellsleep ori Softdream sau incearca materialele naturale precum . Moale, cu o forma clasica, umpluta cu granule de spuma cu memorie pentru un somn placut. Are fata de iarna si fata de vara pentru confort desavarsit si material . Set perne Dormeo Siena Pillow 50x70cm la cel mai bun pret acum la Dedeman.


Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria PERNE. Dormeo va ofera tipuri de perna, ce difera din punct de vedere al modelului, materialelor.