joi, 23 aprilie 2009

Baldachin dormitor

Pe langa asta mai sunt multe lucruri care se fac in atelierul nostru,dar cum Threadul se numeste Tapiterii Auto Timisoara, o sa ma rezum doar . Curat tapiterii auto textile cu aspirator injectie-extractie si solutii profesional. Reconditionari tapiterii si volane de piele poze .

Curatam, la domiciliu d-voastra, canepele, saltele, tapiterii auto, coltare, fotoli. Oferim servicii de curatenie in Timisoara si imprejurimi.


Preturile difera in functie de modelul masinii, de tipul de tapiterie si de suprafata retapitata. Huse pentru scaunele de automobile se gasesc atat prin magazinele de specialitate, cat si prin supermarketuri.

Rezultate pentru Tapiterii în Timişoara ; părerile clienților, prețuri, date de. Servicii, afaceri, echipamente firme Servicii diverse.


Cosmetica Auto Timisoara, Mosnita Noua - Servicii profesionale de detailing auto,. Curatarea tapiteriei si a interiorului se efectueaza cu substante dedicate . Spalatoria auto Alma Aqua Touch Timisoara - Aspirat interior, Ceara protectoare, Cosmetica tapiterie piele, Polish profesional, Spalare exterior, Spalare . Adamaro Clean - servicii profesionale de curatenie in Timisoara si.


Serviciul de curatat tapiterie auto cuprinde. Serviciul de curatat interior auto consta in.