miercuri, 15 aprilie 2009

Depozit frigidere cluj

Depozit electrocasnice Cluj Napoca(Frunzisului). Depozit de frigidere si combine modele mai noi.


Depozit de frigidere si combine diferite modele asiguram transport gratuit si oferim garantie si masini de spalat.

Cluj-Napoca, Cluj Acum o săptămână 3ron. VAND FRIGIDER in stare foarte buna, cm inaltime, ani vechime, cu garantie. Se asigura transportul gratuit in Cluj Napoca.


Un incendiu puternic are loc în Apahida, judeţul Cluj, la o hală unde se aflau mai multe frigidere.

Din fericire nu au fost înregistrate victime.

Oferim o gama variata de electrocasnice second han avem spre vanzare masini de spalat second han frigidere si combine frigorifice second hand. Circulaţia a fost deviată de către autorităţi.


Un incendiu a izbucnit luni in jurul orei la o hala de mase . Alege din 13oferte pentru vand frigider. Vand frigider - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Un incendiu puternic are loc in Apahida, judetul Cluj, la o hala unde se aflau mai multe frigidere. Din fericire nu au fost inregistrate victime.


Frigider cu usa, volum congelator litri, volum frigider litri, dezghetare automata. See more of Electrocasnice SH Cluj-Napoca by logging into Facebook. Message this Page, learn about upcoming events and more.


Anunturi gratuite online cu frigidere second cu usi sau side by side ieftine. Primăria Cluj-Napoca împreună cu Asociației Române pentru Reciclare RoRec organizează în perioada 19-octombrie o acțiune de . Cumpara frigidere si alte Frigidere si combine frigorifice Promotii online de la eMAG.


Firma nordica din Dej, judetul Cluj pune la dispozitia dvs profesionalism seriozitate. SC Web electrocenter SRL, infintat in anul 200 depozit de electronice si .