marți, 28 aprilie 2009

Grinda lemn 10x10 pret

Grinzi din lemn - pret mic negociabil livrare super rapida. Grinzi lemn dimensiuni si pret per bucata fara TVA: 5x5xml 7. Ron; 7x5xml Ron; 8x10xml Ron; 8x8xml Ron; 10x10xml Ron; 8x8xml 17 .

Grinzi stratificate pentru constructii, lemn stratificat grinda. Vand grinzi lemn ramase de la construcție 4m, 5m si 6m.


Presa este dezasamblata , iar pretul afisat este cu T. Vand grinzi de lemn bra uscat, 1mc-7ron.

Vanzare cherestea, grinzi, cusaci, scandura, lemn constructii, sipci si baghete din lemn. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria CHERESTEA. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria GRINZI.


Alege diverse produse necesare realizarii constructiilor tale, de la grinzi, la sipci si variate tipuri de scanduri, la cele mai bune preturi de pe piata. Din răşinoase; Dimensiuni: x x 4cm; Clasa A-B. Grinzi de lemn la preturi minime pentru constructia acoperisului obtinut din rasinoase cu livrare Gratis in Bucuresti si zonele limitrofe.


Descoperiti grinzi lemn la preturi reduse (produse). Grinzi din lemn rasinoase x x metri lungime Max Ady Prosper Construct Srl Localitate: . Grinzi lemn de la distribuitori, importatori, producatori directi prezenti pe Bizoo.

Grinzi din lemn de brad 10xxmetri lungime la pretul de lei. Oferta de grinzi din lemn de brad la lei pe bucata se refera strict pentru grinzile cu urmatoarele dimensiuni: x x 3m lungime.


Grinzi lemn - Bucuresti, Ilfov, Chitila, Baneasa, Bucurestii Noi, Chiajna, Mogosoaia, Otopeni,. Taiere cu drujba la nivel capete grinzi transversale.


Indiferent de proiectul tau noi iti livram cea mai calitativa cherestea, grinzi, dulapi, tego si osb. Lemn, Lemn Constructii, Grinzi, Dulapi, Rindeluire, Transport, Debitare, Pret cherestea , Lemn pentru .