marți, 28 aprilie 2009

De ce crapa betonul

Placa beton armat cota crapata in de ore - Sambata pe o vreme buna, am turnat placa peste parter. Beton peste betonpostăriApr 2015Tratament beton dupa turnare.


Nov 2014Temelie in zilepostăriSept 2013Fisuri in beton proaspatpostăriOct 2011Mai multe rezultate de la forum.

Ce alegem pentru crapaturi in pardoseala de beton: epoxi sau spuma. Care este cel mai potrivit material pentru a repara crapaturile din pardoseala de beton: rasini epoxidice sau spuma poliuretanica?


Fisuri Si crapaturi aparute La betonul proaspat turnat din cauza. C – 0C) sau crapa numai dupa racirea dalelor, incepand de la varsta .

Planseu crapatpostăriApr 2013Reparatie betonpostăriMar 2012Cum nivelez un strat vechi de beton din curte? Apr 2010cat timp trebuie udat planseul de beton armat? Acoperire necorespunzătoare – În cazul acoperirii cu beton a armăturilor, stratul de beton care acoperă la exterior armăturile unui element de beton armat are . Am inceput constructia unei case si am ajuns sa torn placa de beton.


Am o alee cu un beton crapat macinat (materialul a fost foarte slab cand l-a facut fostul proprietar), alee de 20m. Tipuri, clasificare, retete, rezistenta, mod turnare.