luni, 13 aprilie 2009

Rehau synego 80

Sistemul de profile SYNEGO asigură o temperatură plăcută, un nivel ridicat de confort şi siguranţă pentru locuinţa dumneavoastră: în comparatie cu ferestrele . Noile ferestre SYNEGO reprezintă programul de economisire ideal. SYNEGO - noul sistem de profile REHAU de 80mm - Noutati produse in ProIDEA cataformatii produse - 2015.

Rehau Synego, Salamander bluEvolution 82. Adancimea constructiva, 8 8 Un plus pentru Salamander, +1S.


Lansarea sistemului Synego, cu o latime constructiva de mm si un coeficient de transfer termic ce poate ajunge pana la o valoare de 94 . Seria Synego de la REHAU este ceam mai promovată serie la ora actuală din gama REHAU.

A fost lansată în 201 este foarte actuală și corespunde .

REHAU SYNEGO Noua dimensiune in domeniul constructiei de ferestre cu o latime de mm si trei garnituri. SYNEGO MD Producator de usi si ferestre termopan din PVC si aluminiu in SATU MARE, usi de garaj. Rehau Synego oferta noastra - ferestre camere la pret de 5. Termopane foarte bune cu coeficient termic ridicat.


REHAU: Noul profil de sinteza din PVC – Synego. Noul profil pentru ferestre Synego de la REHAU asigura un nivel ridicat. Calculator Termopane ieftine Rehau tamplarie PVC, preturi termopane, rulouri. La profile, vezi daca nu-ti pot oferi noua serie synego 80mm. Atentie la pachetul de geam, la configuratia si dimensiunile acestuia.


Termopane marca Rehau cu profile pvc-termopane rehau camere.