joi, 16 aprilie 2009

Material damasc pentru lenjerii de pat

Material Damasc si alte tipuri de materiale textile de la Sabaev. Material Damasc folosit in confectionarea lenjeriilor de pat.


Tesatura damasc este folosita in confectionarea lenjeriilor de pat, fetelor de masa, naproane.

Dispunem de damasc teflonat pe diferite culori. Lenjerie de pat damasc satinat alba de calitate la cel mai bun pret. Cauta lenjerii de pat dupa modele sau material: Reducere de.


Cumpără Lenjerii de pat Damasc - Livrare gratuită in de ore, garantie retur zile si.

Cumpara Lenjerie de pat Ralex, material damasc, 1 bumbac satinat online de la eMAG la pret avantajos. Oferim clientilor nostri material textil folosit pentru confectionarea de lenjerii de pat. Firma noastra lucreaza cu furnizori externi din Europa si . Cumpara Lenjerii de pat Material Bumbac Ranforce, Bumbac Damasc de la eMAG si beneficiezi de Livrare Rapida. Te imbiem cu o gama variata si cu produse . Oferte produse si servicii: material damasc.


Lenjerii damasc,Producator Lenjerii de pat pentru Hoteluri si Pensiuni. Putem alege de exemplu o lenjerie din damasc, care este tot o ţesătură. Oferta lenjerii de pat hotel, damasc in dungi, bumbac satinat livrate la preturi de producator cu gama de prosoape de baie bumbac,halate, pilote de pat, protectie .

Bumbacul egiptean damasc este un fir fin, versiunea de lux, o tesatura dens de damasc, cu o stralucire matasoasa. Lenjeriile confectionate din acest tip de material sunt deosebit de moi,. Viziteaza magazinul Lenjerie de pat pe ShopMania. Pentru cei care vor lenjerii ca la bunica, cautati material damasc.


Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria LENJERII DE PAT. Material: damasc satinat; Culoare: alb, crem, bleu, verde , etc; Dimensiuni fete de . Suntem producator de lenjerii de pat damasc satinat in dungi, lenjerii de pat hotel,. O lenjerie de pat din bumbac frumoasa, curata, dintr-un material bun, cu un .