marți, 14 aprilie 2009

Catalog culori

Alege din paleta de culori savana pentru vopsea superlavabilă sau pentru tencuieli şi vopsele structurate, culori şi nuanţe de culori perfecte pentru locuinţa ta. Codul CMGN este subtractiv, formând negrul prin combinarea culorilor de bază. Acest cod este util mai ales pentru imprimante, pentru a se face economie de .

Notă: Alte mii de culori disponibile: Cartela IRIS Cartela . Gama de coloranţi MIXT COLOR pentru Culori Intense, realizaţi într-o paletă diversificată, servesc la nuanţarea vopselelor lavabile şi a tencuielilor decorative . Paleta de culori - DURAZIV ColorPRO - CLASIC, varietate mare de culori prin paletarul nostru structurat pe game cromatice. Noua colectie ZOOM cuprinde trei categorii de decoruri: uni, lemn, materie.

Paletarul de culori interactiv este un instrument creat cu scopul de a crea compoziții coloristice ideale în interioare. Cu ajutorul „cursorului” selectăm culorile .

Catalogul cu culori disponibile in functie de textura. Fie că vrei să îți schimbi permanent culoarea părului, să acoperi firele de păr alb sau pur și simplu să încerci un nou look, Palette îți oferă o gamă completă de . Benjamin Moore este de mult recunoscut că expertul culorii în designul interior.


Paleta de culori Benjamin Moore include atât nuanțe clasice, cât și tendințele . National Paints Romania Catalog produse, paletare, Portofoliu clienti, proiecte realizate NATIONAL PAINTS fabrica vopsele iasi,.