vineri, 17 aprilie 2009

Remorca motocultor apollo

Mihai Sturzu ne arată cum poate fi folosit un motocultor Apollo 1și în afara grădinii. Vino sa descoperi noua remorca a motocultorului O-Mac. Am comandat remorcuta pentru motoculotrul apolo 7, sunt foarte multumit de aspect si de calitate .

Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole. Remorca pentru motocultor de la distribuitori, importatori directi prezenti pe Bizoo.


Remorca motocultor O-Mac 247xcm 5kg la cel mai bun pret acum la Dedeman. Motocultor Apollo 7la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Pentru accesorii O-Mac pentru motosape si motocultoare intra pe. Pachet motocultor Hecht 71cu remorca, element de cuplare si set roti cauciuc empty.

Motocultor Apollo 7dotat cu motor de CP, puternic si usor de exploatat. Motocultor echipat cu roti si sape cu latime de de centimetri. Cumpara Motocultor cu Garantia de Livrare de pe Okazii. Omac Motocultor APOLLO 15580-0114 7CP, cm. Cupla Remorca agricola motocultor de 5KG Hecht 57100. Apollo 1- Motocultor diesel de 9CP puternic recomandat pentru suprafete mari.


Gardelina 50NEW + roti + freze + remorca. Cumpara Motosape si motocultoare de la eMAG la preturi avantajoase. Hecht 7Motocultor 7W, latime de lucru cm. Remorca motocultor O-Mac, are o greutate de kg si o capacitate mare de depozitare, distribuit de O-Mac.


Model: F5KSE R5Descriere Motocultor Honda F 5cu remorca pe. Producator: O-Mac Model: Apollo 7Descriere Motocultor semiprofesional . Poate lui nu I-a placut plecarea la Apollo 125.