joi, 23 aprilie 2009

Reductie 110 90

REDUCTIE EXCENTRICA SCURTA PT TEVI CANALIZARE POLIETILENA INALTA DENSITATE D. Reductie MF folosita in instalatiile interioare prin care circula apa calda sau rece, pentru imbinarea tevilor. Este realizata din materie prima clasa denumita .

PEHD - TEVI SI FITINGURI, FITINGURI COMPRESIUNE PEHD APA, REDUCTIE PEHD 110-90. Cumpara Reductie PPR 1- de pe RoInstalatii. Mufa reductie PVC-U D110-9 PN bari la 20°C.


Caracteristici tehnice pentru fitinguri PVC-U.

Material: Policlorură de vinil neplastificat (PVC-U). Reductie excentrica htra 110xpp sc la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria CANALIZARE . Presiunea maxima: PNla temperaturi intre -20C si +30C.


Cantitate: Reductie electrosudabila gf d. Fitinguri PVC Reductie excentrica PP (HTR) cu mufa si garnitura. Cumpara Reductie PPR alb KALDE 110-de pe arenainstalatiilor.


Alarma pret: Pentru a fi atentionat cand valoarea produsului scade sub pragul ales, va rugam completati campurile de mai jos. Reductie PE 110-cu o rezistenta deosebita la temperaturi si presiuni inalte,ceea ce duce la o durata lunga de functionare.

Cot compresiune 90˚filet interior 20x½''-110x4''. Reductie PPR 110-Kalde Polipropilena este folosita la apa rece si apa calda, incalzire in pardoseala si radiatoare deasemenea si la sisteme hidraulice . Oferte produse si servicii: reductii pvc 190.


Producatori, distribuitori, furnizori - Reductie PVC-U scurta D110-9 Te.