luni, 20 aprilie 2009

Borcan ursulet sticla

Borcanul ursulet din sticla cu palarie din plastic si capac twist off este cea mai potrivita alegere pentru ambalarea mierii. De o calitate ireprosabila, acest borcan . Borcanul ursulet din plastic de 2ml este cea mai potrivita alegere pentru ambalarea mierii.

Borcanul de plastic se livreaza impreuna cu capacul cu filet din . Borcanul ursulet din sticla cu palarie plastic si capac TO din cu filet este cea mai potrivita alegere pentru ambalarea mierii, insa poate deveni si un cadou dragut . Frumos, în formă de sticlă Teddy poartă 80ml pentru crearea şi împodobirea bonbonnieres botez în stil.

Preț: 1Lei BORCAN URSULET 2ML Prisaca Transilvania Ustensile Farmacie BORCAN URSULET 2ML. Borcan 2ml Ursulet sticla - Borcanul ursulet din sticla cu palarie din plastic si capac twist off este cea mai potrivita alegere pentru ambalarea mierii.

Borcane din sticla pentru miere, borcane de 9gr pentru miere, borcane de 400gr de miere, capace cu albine pentru. Categorie: Borcane si recipiente pentru miere. Borcan din sticla pentru miere cu capac personalizat special pentru. Borcan de sticla cu capac, cu figurine parfumate in forma de ursuleti Dimensiuni: borcan x x cm, ursulet 2. Culoare: alb Material: sticla, ceramica, . O marturie de botez sub forma unui carucior din sticla pentru fetita sau baietel.


Marturie botez borcanel miere cu un dragalas ursulet. Prima paginaMarturii botezMarturii botez borcaneleMarturie borcanel miere cu ursulet.


Romania pentru Borcan 2ml Ursulet sticla Poti face o cerere de oferta pentru . Borcan sticla in forma de ursulet cu capac din pluta 2a.