vineri, 17 aprilie 2009

Bara perdea dus colt reglabila

Bara din metal vopsit alb pentru perdea dus 22120x2cm. Bara extensibila perdea de dus 125-2cm crom la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria SISTEME DE .

Bara perdea Inox colt 80xcm Date tehnice Material: Otel Inox. Raft dublu colt cu ventuze-Sistem Everloc Rorets. Suport prosop fix Lider Nehir, bare, Crom.


Perdea de dus Feridras, Vinil, 1x 2cm + inele de prindere.

Avem peste produse in categoria Perdele baie cu preturi de la 19.

Termice - Electrice - Sanitare Sanitare. Bara pentru perdea de dus pe colt la grade. Bara perdea dus - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Bara perdea dus reglabila Sanitec B70x70x70cm. Compara preturile la Perdea Baie, gaseste cea mai buna oferta din sute de. IKEA - RÄCKA, Baghetă perdea, alb, 120-2cm, , Lungime reglabilă. Poţi schimba aspectul baghetei pentru perdele folosind diferite capete din gama noastră; vândute separat.


Bara colt perdea dus ERT-SN 60de la Preturi Rezonabile . KOLO Bara pentru perdea de dus cu montaj pe colt Produse din otel inoxidabil. Bara de dus de la Zilan are lungimea reglabila si vine insotita de inele pentru . KOLO Bara pentru perdea de dus cu montaj pe colt Produse din otel .