miercuri, 8 aprilie 2009

Tuia ingrijire si inmultire

Tuia occidentalis: plantare, ingrijire, inmultire, gard viu. Tuia occidentalis se planteaza primavara si toamna si este absolut necesar sa aiba . Inmultirea coniferelor prin butasi necesita doar cativa pasi, dar multa rabdare, deoarece. De la brad si molid pana la ienupar si tuia, coniferele au un avantaj decorativ unic in gradina: isi.


DA si dupa ce au incoltit le-am trecut intr-un ghiveci cu pamant. Metoda asta pe vata am facut-o pt a incerca si altceva, dar nu este . Sfatrui de ingrijire si cultivare pentru conifere, arbori si arbusti.

Inmultire: Se inmulteste prin seminte si prin altoire. Tuia (Thuja) este un arbust decorativ originar din sud-estul Americii de. Mai multe informatii despre tratamentele si ingrijirea la thuja gasiti in . Am cumpărat de bucăţi de conifere tuia şi vreau să ştiu care este modul de îngrijire a acestora - cum ar fi udarea, fertilizarea, bolile şi dăunătorii, precum şi combaterea.


Tuia se înmulţeşte în special prin seminţe şi butaşi. Thuja apartine familiei Cupressaceae, originar din Alaska, din regiunile.


Acest conifer poate suporta fara probleme si umbra, dar se dezvolta mai. In general, se multiplica prin seminte, primavara, sau prin butasi . I-am ingrijit si ii ingrijesc in continuare: udat, curatat buruieni de prin jur, .

Plantarea, inmultirea si ingrijirea trandafirilor. Trandafirul, cunoscut din cele mai vechi timpuri, este astazi aproape nelipsit din gradinile noastre.