marți, 14 aprilie 2009

Perne pentru escare

Pernele antiescare sunt pentru prevenirea aparitiei plagilor de decubit, pentru ameliorarea si grabirea vindecarii ranilor de escare, escare de grad I, escare de . Perna pentru escara produse incontinenta escare absorbante scaun olita wc handicap carucior cu rotile batrani bolnavi. Escara este o efectiune la nivelul pielii, foarte des intalnita la persoanele imobilizate total.

Escara se produce la nivel epidermic si poate fi explicata prin moartea . Perna contra escarelor, realizata din componente de calitate superioara, spuma de inalta densitate este decupata cubic, husa permite aerisirea punctelor de . Comanda online produsul Perna rotunda escare de la Catena Pas cu Pas! Vezi ofertele magazinului Catena Pas cu Pas si pretul pentru produsul Perna rotunda .

Pe langa masurile de prevenire a escarelor de decubit, familia sau. Tags: paturi medical, perne escare, prevenirea escarelor, produse . Perna anti escare - Blanita antiescara formeaza o perna de aer intre corpul pacientului si cearsaf, iar in caz de transpiratie si urina, aceasta ramane uscata la . Pernele si colacii antiescare sunt indicate pentru stat in sezut, in fotoliu sau pentru a proteja suplimentar o escara. Dupa cum stim cu totii TVM produce, de cele mai multe, o tulburare grava a sensibilitatii superficiale si profunde si apar .