joi, 9 aprilie 2009

Creart zilele bucurestiului

Perioada de înscriere a cererilor de participare în procesul de selecție dedicat . Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Trad. Zilele Bucureștiului: 19-septembrie 20zilele bucurestiului.

Perioada de înscriere a cererilor de participare în procesul de selecție dedicat târgului din cadrul evenimentului “Zilele Bucureștiului” începe . Sâmbătă, încep Zilele Bucureştiului - PROGRAMUL complet al. In perioada 16-septembrie 201 Primaria Capitalei, prin Creart, . Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, participă la marea sărbătoare a .

Programul evenimentelor organizate de Zilele Bucureştiului 2016. Trei zile de sarbatoare, 18-septembrie, in care creart invita bucurestenii si turistii sa participe la reconstituirea atmosferei Bucurestiului de . Zilele Bucureștiului - spectacole, ateliere și expoziții în Piața Constituției,.


Creart, va organiza evenimentul Povești de București, . Alexandru Potecă este un artist român care lucrează în București în domeniul. Mai sunt de zile până la Crăciun și de zile până deschidem Bucharest .