marți, 21 aprilie 2009

Aranjamente cu lumanari plutitoare

Aranjamentele cu lumânări dau un aer sofisticat evenimentului, iar dacă ai. Umple-l cu apă, iar deasupra dă drumul la o lumânare plutitoare.


Haideti sa va prezentam cateva idei de prin care puteti pune in valoare un aranjament cu lumanari plutitoare.

Aranjamente florale mese cu trei cilindri flori si lumanari plutitoare Florile folosite vor fi stabilite impreuna cu floristii nostri in functie de. Lumanarile plutitoare pot face diferenta la petrecerea ta. Fie ca optezi pentru un aranjament simplu, fie ca alegi unul mai complicat, lumanarile .

Magazin NUNTA Aranjamente mese Trio de cilindre, lumanari plutitoare . Lumanari mici in forma de floare, care plutesc. Puteti realiza aranjamente minunate cu ajutorul acestor lumanari, care creaza o . Lumanarile plutitoare se utilizeaza in seri romantice, in cada, in piscina ori la petreceri, nunta, fiind. UN ARANJAMENT CU FLORI PLUTITOARE SI LUMANARI - Un aranjament dar nu unul obisnuit, doar cu flori de primavara si o lumanare in mijloc.


Boluri cu pietre colorate, petale, lumanari plutitoare si alte decoratiuni, De la 8. Arcada din fier forjat sau cu tull, cu iedera, tub luminos si aranjamente florale . Bol minigerbera, petate de trandafiri, santini, lumanari plutitoare si lumanare mare. Poti aranja mesele nuntasilor chiar daca nu esti designer florist.

Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti niste vase de sticla . Aranjament de nunta pentru masa mirilor, cu trandafiri portocalii, garoafe verzi, solidago, trandafiri ivoire si lumanari plutitoare. O lumanare supla ca un inger, isi pleaca trupul obosit de ceara. Aranjamente lumanari plutitoare, colorate si…vesele! Concept-EVENTS Decoratiuni Nunti, Aranjamente Nunta Galati - Club Temptetion - Decor cu lumanari. Faceti un aranjament dintr-un grup de lumanari in pahar de sticla (candele).


Lumanari plutitoare mari in forma de trandafiri.