miercuri, 1 aprilie 2009

Curea aparat paine alaska

Lista de piese de schimb ALASKA pentru aparatul (1000-EALMULTI5XSET). Curea originala cod SS-1861pentru masini sau aparate de facut paine Moulinex OW serie 5000.


Pentru piesele de schimb solicitate, verificati cu atentie modelul si codul de service al aparatului.

Potrivita si pentru Alaska model: BM2600. Comercializam toata gama de piese, componente si accesorii pentru masini de facut paine, daca nu a-ti gasit piesa dorita pentru masina Dvs.


Comercializam piese de schimb pentru aparate de facut paine: cuva, kit universal, forme din silicon, carcasa, placa sticla si alte accesorii. MAGAZIN ONLINE SPECIALIZAT IN VANZAREA DE PIESE DE SCHIMB SI ACCESORII PENTRU ORICE .

ALASKA BM26- am luat acum an si ceva o masina de paine Alaska bm26de la metro. Curea aparat de facut paine BM9292223. PALETE AMESTECARE 5005921MASINA PAINE ALASKA BM26DOMENA.


Comercializam curele de antrenare pentru masini de facut paine. CUREA DE ANTRENARE MASINA PAINE BM2- DE LONGHI-KENWOOD . Anunturi masina paine alaska - masina paine alaska. Electronice si electrocasnice 3; Electronice si electrocasnice 3. Curea transmisie masina de paine Moulinex OW11xx.


First Silvercrest Hainner Rhonson Sero Heru Alaska PRODUCĂTOR : AFK.

Cuva pentru masina de paine Alaska BM2600. Cuva pentru masina de paine Alaska BM26Producator: Alaska Categoria: Accesorii si consumabile masini de paine Cod produs: 13Compatibila cu . Accesorii masini de paine diverse branduri - Cuva masina paine DIV0 DIV0. Rohnson, Orion, Gorenje, Clatronic, Severin, Heru, Alaska, D Brand: Diverse . Curea masina de paine - Livram piese de schimb, accesorii si componente pentru masini de paine.


Cautari similare: cuva masina paine, paleta masina paine, masina de paine, masina de paine alaska, masina de paine moulinex, masina de copt paine, masina . S-a rupt cureaua care invarte paletele si firma importatoare a dat faliment. Mai bine luam si eu Alaska, ieftina si daca se strica nu imi parea rau.


Noi avem un aparat de facut paine de la Carrefour Home.