miercuri, 1 aprilie 2009

Modele de casa

Proiect Casa Arizona Suprafata construita parter – 1mp NOTA: Casa se poate. Casa Milano Casa de categorie medie , parter si mansarda (etaj) potrivita . Pagini similareProiecte casa moderne si ieftine, proiecte case cu autorizatie, structuri, instalatii.

Case cu parter si etaj, case de vacanta si duplex-uri, proiecte complete cu . Proiecte de case mici si ieftine din lemn sau caramida. Evaluare: - ‎de recenziiCadou de casa noua!


In acest catalog veti gasi o varietate de proiecte, fie ca sunteti in cautare de case economice sau de lux.

Case Mexi vine in ajutor cu orice proiecte de casa moderna la cheie si la cele mai bune preturi. Proiecte case cu mansarda proiecte de case, proiecte de case mici, proiect casa. Proiectul Brandusa este un model de casa parter din categoria ” Proiecte case mici ” cu o amprenta la sol de 78mp, cu un aspect exterior frumos, traditional, . Avem cele mai frumoase modele de proiecte de case medii.


Proiecte case mici cu arhitecturi unice in Romania. Puteti alege din peste de modele de proiecte de case mici. Modele de Case si Vile deosebite din oferta biroului de arhitectura. Fatade Proiect Casa Duplex TWIST DUO E-714. Modele de case mici cu mansarda - Models of small houses with attic,Modele.


Un alt model este o casa mica mansardata, cu un design atragator. Vila Mini face parte din categoria de proiecte de case mici si este casa cu . Proiecte case pe structura metalica ieftine.


Constructii case la cheie: case parter, case cu etaj, case cu mansarda, constructii case duplex. Casa cu suprafata de 6mp, vezi mai multe AICI.