luni, 6 mai 2013

Ceas de semineu cu sfesnice

Sport, timp liber, arta Arta - Obiecte de colectie. Vand ceas de semineucu pendula, mecanism mecanic Foreign, Made in Englan superb, foarte vechi , in carcasa de lemn de fag, cheita, piesa deosebita, bate . Cumpara Ceasuri de semineu cu Garantia de Livrare de pe Okazii.

DE SEMINEU DIN BRONZ SI MARMURA ALBA, CEAS FUNCTIONAL SI SFESNICE. SUPERBA GARNITURA DE SEMINEU DIN BRONZ SI MARMURA ALBA, CEAS FUNCTIONAL SI SFESNICE-Marcaj Mecanism S. Ceas semineu bronz - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Ceas cu pendul din ONIX cu statueta de bronz sfesnice - Ceas de semineu .

Garnitura de semineu formata din ceas si doua sfesnice, carcasa din bronz aurita (sau poleita cu aur K si argint), cadran emailat cu cifre romane, mecanism . Set impunător pentru șemineu, ce include un ceas și două sfeșnice din bronz masiv. Set ceas cu sfesnice pentru semineu, din bronz masiv. Ceasul mecanic este functional si are cifre romane din portelan. Ceas de semineu cu postament de marmura , doua sfesnice sase brate din antimoniu.


Ceas cu mecanism frantuzesc, bate ca un clopotel la fix de cate ori este . CEAS DE SEMINEU,DE EPOCA,SUPERB, MARCA LANCINI MADE IN ITALY -BRONZ CU PIETRE NATURALE SI DOUA SFESNICE. Superb ceas de semineu, insotit de doua sfesnice, din marmura cu decoratiuni din bronz aurit, stil Napoleon III, al doilea Imperiu.


Descriere: garnitura de semineu din bronz masiv cu ceas Imperial si sfesnice.

Ceas de semineu cu pereche ghirandole, din antimoniu, marmura si bronz, secol XX. GARNITURĂ DE ŞEMINEU CU CEAS ŞI DOUĂ URNE CU CAPAC. GARNITURĂ DE ŞEMINEU CEAS ŞI DOUĂ SFEŞNICE . Mecanismul este nemtesc si functioneaza perfect Bate la ora fixa si la jumatate Ofer detalii suplimentare la cerere Inaltime cm Greutate kg ceasul kg . Franta, relatii latel de contact sau la magazinul de prezentare .