vineri, 10 mai 2013

Afine pret kg 2015

Este sezon de varf la afine, mure si zmeura, asa ca padurile s-au umplut de culegatori. Pretul unui kg de afine creste si cu 5 de la culegator pana la taraba.


Ancepand din luna August vindem afine de cultura,an cantitati mari si mici la caserole de 5-kg.

Anul trecut, afinele erau preluate la un preț de lei pe kilogram. Numai din Bistrița, de tone de afine . Idei de afaceri, Legume şi fructe, Pomi fructiferi, Producție.


Doina Bitea locuieşte în satul Saca, de lângă staţiunea Stâna de Vale, şi culege afine în fiecare.

E muncă multă, ar trebui să fie un preț mai mare”, spune o vânzătoare dintr-o piață orădeană. Plantarea se face în gropi de 40x40xcm, în care se administreză 15-kg turbă acidă și numai pe solurile sărace se adaugă 5-kg. Un kilogram se vinde cu de lei, dar oare este pretul corect?


Cat de greu se culeg aceste fructe gustoase. Conducerea Direcţiei Silvice se plânge că deşi a achiziţionat de tone de afine, cererea pieţei este mică iar preţul unui kilogram de afine a . L-au botezat aşa pentru că a ales să facă plantaţie de afine în patria.


Produse piata - alimentatie - Anunturi gratuite - afine. Cultura de afine produce timp de peste ani si este una dintre cele mai. La acest preţ, amortizarea investiâiei se face în doi .

Culturile de afin sunt o raritate în nord-vestul României unde tradiționale sunt plantațiile. Evoluția afacerilor cu afine în Europa și România, costurile pentru un.


De la Robănești, afinele pleacă ambalate în caserole de un kilogram, . August,vindem afine in cantitati mari si mici,in caserole de 5-kg cu livrare in toata tara. Direcţiile silvice vând însă fructele la preţuri derizorii şi nu fac mare profit.


Pentru doar lei pe care îi primeşte în schimbul unui kg de afine, . Pepiniera Natural Invest va ofera material saditor de afin certificat rezultat prin.