miercuri, 15 mai 2013

Plante care aduc noroc bani

Despre forta miraculoasa a ierburilor medicinale a auzit oricine. In schimb, putini sunt cei care stiu că există plante ce aduc noroc la bani. Evită, însă, combinarea a plante, întrucât aduc ghinion.


Această plantă aduce noroc la bani şi are rol de protecţie împotriva energiilor . Accesați Crassula ovata sau Arborele de Ja Pomul vietii, Copacul cu bani - Substratul trebuie ales cu grija functie de forma pe care o veti da plantei. Plante decorative care aduc noroc în casă, plante benefice, trifoi, busuioc, sporul.


Un ghiveci mic cu Oxalis sau Trifoi va aduce noroc de bani.

Poate că nu ştiţi că unele plante care împrospătează aerul în jurul lor sunt. Există o serie de plante pe care, dacă le creștem și îngrijim bine în apartamentul nostru, ne aduc bani și noroc. Cu toţii vrem bani şi prosperitate în casă dar secretul. Conform artei orientale Feng Shui, există plante care ne aduc bani şi noroc. Aceasta este planta care iti va aduce BANI daca o tii la geam! Se spune despre unele plante ca aduc noroc, sanatate si bunastare.


Nu mai ştii cum să atragi norocul de partea ta? Află că şi unele plante potrivit credinţei populare, au puterea de a aduce fericire în viaţă.