vineri, 24 mai 2013

Caut femeie curatenie

Anunturi gratuite Locuri de munca oferte curatenie, menaj din Romania si strainatate. Anunt Cautam femeie pentru menaj in apartament.


Familie din Timisoara, cautam doamna pentru activitati de curatenie.

Caut femeie la curatenie ore ,program de la dimineata de luni pana duminica salari. Buna, cautam persoana care este interesata sa faca curatenie si sa calce – 1. Si eu caut femeie ptr curatenie, calcat, sect ap.


Caut femeie de servici pentru curatenie saptaminala acasa.

Sa stie ce inseamna IGIENA, sa fie curata, sa nu fure si sa aiba putere de munca . Femeie Curatenie Joburi disponibile pe Indeed. Cautam urgent femeie de serviciu in Bucuresti. Femeie serioasa si muncitoare, ofer servicii de curatenie in Bucuresti.


Am insa tot felu de intrebari: de ce trebuie sa tin cont cand caut o femeie pentru curatenie, ce intra in atributiile ei teoretic si ce nu, ce pretentii . Servicii curatenie si menaj, anunturi angajare menajera si sfaturi pentru curatenia casei tale. Prestari servicii, Curatenie, menaj, PROClean - Profesionisti in curatenie,. Am contactat si eu printr-o cunostinta o tanti dintr-asta mai mult pentru calcat camasi dar si ptr curatenie si mi-a cerut un 1RON per vizita.


Angajez femeie curatenie pentru banci, part time.

Caut femeie pentru curățenie intr-o mini pensiune,4camere. Caut zilieri pentru curatenie, diverse activitati in curte. Firma de curatenie cu sediul in UK cauta cuplu pentru domestic cleaning in UK. Caut persoane serioase cu permis de conducere pentru curatenie showroom . Caut femeie sezoniera ,pentru curatenie vila in VENUS, din MANGALIA. Perioada: Iunie,Iulie, August 20Relatii telefon: 0725vodafone.


Cautam femeie pentru menaj pentru ore pe zi, zile pe saptamana. Suntem o firma mica, avem birouri si suntem in zona Metrou Dristor.


Companie din londra angajeaza femei si barbati pentru curatenie in case private.