joi, 30 mai 2013

Huse canapea elastice

Set huse canapea si fotolii 3+1+din bumbac creponat si elastic Bleo. Huse elastice pentru canapele si fotolii. Magazinul nostru dispune de o colectie larga de modele.

Husa canapea - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Set huse creponate si elastice canapele si fotoliu 3+2+Cenusiu - Husa.


Set Husa canapea si fotolii sunt confectionate din bumbac elasticizat, in culori. Set huse creponate si elastice pentru scaune este confectionat din bumbac.

Material bi-elastic (în lungime și în lățime), moale și prețios, disponibilă în culori și mărimi diferite. Husa elastica pentru saltea japoneza Lycra.


DESCRIERE - Concepute pentru fotolii si canapele cu brate. Colectia Elegance de huse este acum întregită de această husă trendy şi practică, cu formă frumoasă, perfectă pentru canapele cu otoman sau colţare cu . Huse elastice pentru canapea ce urmaresc formele canapelei implica executie profesionista si de calitate, husa apropiindu-se foarte mult de tapiteria initiala. Pentru a renova salonul sau doar pentru a schimba decorul in cateva miscari si la un pret avantajos, o colectie de huse extensibile cu baza elastica, ce se .