joi, 30 mai 2013

Plante de apartament care aduc noroc

Dacă vă împodobiţi casa cu unele flori, renumite pentru puterea lor de a atrage norocul financiar, atunci. Cea mai modestă plantă de apartament, asparagusul, este şi cea mai norocoasă.


Plante decorative care aduc noroc în casă, plante benefice, trifoi,.

Din acest motiv este una dintre cele mai căutate flori de apartament. Evită, însă, combinarea a plante, întrucât aduc ghinion.


Cei care aleg această plantă pentru apartament au parte de noroc pe toate . In schimb, putini sunt cei care stiu că există plante ce aduc noroc la bani.

O casa fara plante este o casa fara energie, fara viata. Cu toate ca unele necesita mai multa ingrijire, exista si plante de apartament care pot sa . Există o serie de plante pe care, dacă le creștem și îngrijim bine în apartamentul nostru, ne aduc bani și noroc. Nu mai ştii cum să atragi norocul de partea ta? Află că şi unele plante potrivit credinţei populare, au puterea de a aduce fericire în viaţă.


In filozofia asiatica, plantele bogate, ramificate si cele cu flori semnifica cresterea materiala si spirituala. Florile tăiate proaspăt aduc şi ele noroc în casă.


Plantele şi florile benefice sunt bambusul, planta fericirii, portocalul, lămâiul, ficusul.