luni, 20 mai 2013

Inchidere punct de lucru pret

Inchidere punct de lucru - Fabrica de Firme va ofera servicii de inchidere punct de lucru rapid si. Termenul de realizare pentru inchidere punct de lucru este de cca 5-zile lucratoare.


Pret scazut; Rapiditate; Eficienta; Profesionalism.

Am inchis punctul de lucru si vreau sa stiu ce demersuri trebuiesc facute. Pagina postăriIun 2012Mutare punct de lucru SRL Pagina postăriMar 2011Inchidere punct de lucru intreprindere individuala. Ce obligatii avem la inchiderea unui sediu secundar?


Astfel, la dosarul de inchidere a unui punct de lucru, sunt necesare urmatoarele.

Afla cum sa vinzi LEGAL sub pretul de achizitie fara a trezi suspiciunile . Buna ziua, Am avut un magazin si am decis sa il inchid. As dori sa inchid si punctu de lucru de la registru comertului, daca ma poate ajuta . Informatii despre etapele procedurii de inchidere a unui punct de lucru si inregistrarea mentiunii la Registrul Comertului. Daca pentru inregistrarea si autorizarea unui punct de lucru, societatea.


Beneficiaza de oferta speciala privind inchiderea punctului de lucru. Pentru inchiderea unui punct de lucru avem nevoie de copia certificatului de inmatriculere precum si de originalul.


Va oferim doar servicii utile la un pret corect. Ce trebuie sa stii atunci cand intentionezi sa deschizi un punct de lucru.

O firma poate avea unul sau mai multe puncte de lucru si, de-a lungul existentei ei, poate infiinta puncte de lucru. Radierea unui punct de lucru se realizeaza la Registrul Comertului cu urmatoarele documente: cartile de.