miercuri, 8 mai 2013

Tratamente pomi fructiferi primavara

Livada de măr are nevoie de o atenție deosebită în sezonul de primăvară, cel mai bun moment pentru aplicarea unor tratamente în livadă. Tratamentele de toamna in livezile de pomi fructiferi. In aceasta perioada si primavara devreme, recomandam la culturile agricole perene (trifoi, lucerna), .

Tratamentele-Stropirea pomilor fructiferi: Primavara-Vara (Stropiri la Mar, Par, Gutui ), Ingrijirea pomilor fructiferi, DaunatoriBoli, . Tratamente de primăvară la pomi fructiferi, arbuști și vița de vie. Tratamente fitosanitare de toamna si iarna la pomi si alti arbusti fructiferi si vita de. In cazul in care dorim repetarea in primavara, nu vom aplica uleiul horticol si .

Tratamente pomi fructiferi (stropiri) in luna martie: Combaterea fainarii si a gargaritei florilor de mar. Tags: tratamente la martratamente pomi luna martiestropirea pomilorstropirea.


Stropirea si tratamentul pomilor fructiferi. Tratament de primavara post inflorire pentru pomi fructiferi, arbusti si vita de vie. Tratament anti daunatori pentru pomii fructiferi dupa scuturarea . Pepiniera Cornesti, pomi fructiferi, soiuri pomicole, plantarea pomilor.


Toamna , dupa ce cad frunzele , se va face o imbaiere a pomilor cu unul dintre.