vineri, 24 mai 2013

Flori pictate pe lemn

Pictura pe lemn ce simbolizeaza flori de camp viu colorate. Pictura este realizata pe lemn de brad sau tei, culorile folosite sunt acrilice, . Pictura pe lemn realizata din doua placute legate intre ele ce reprezinta o tufa plina cu flori.

Pictura este realizata pe lemn de brad sau tei, . Piesele noastre de mobilier sunt solid manufacturate mai ales din lemn răşinos. Intr-o zi speciala, va recomandam cateva lucrari pictate cu adevarat speciale.


Flori galbene de primavara Flori roz de primavara Pentru mine pictura este un fel de joc; combin idei, sentimente, imagini si culori.

Brîndușa Art Four-piece painted set, acrylics on wood. Set format din patru piese de lemn, pictate în culori acrilice. Un proiect de promovare a tradiţiilor de restaurare şi pictură pe lemn Fundaţia Mihai Eminescu Trust a demarat proiectul cultural „Florile . This Pin was discovered by Petrescu Iuliana Micalia.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Ieri, o poiană cu flori a înflorit pe simezele Galeriei Naţionale de Artă Naivă din Piteşti, odată cu deschiderea expoziţiei personale de pictură . Lemn pictat - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. FRUMOASĂ VAZĂ DIN LEMN PICTAT CU FLORI, HAND-MADE, SUVENIR DIN SÎNGEORZ BĂI!


Flori, păsări, căsuțe și personaje din basme - pictura pe lemn realizată de Brîndușa Panc este făcută cu pasiune, inspirație și dăruire.

Niste flori absolut magnifice si chiar usor de realizat-tehnica face. Nu este recomandata incizarea desenului in cadrul picturii pe lemn, . Toti suntem in vizita in acest moment si loc.


Am venit sa observam sa invatam sa iubim si sa ne intoarcem acasa. Categoria: Hobby Grupa: Forme, figurine de pictat. Ieri, o poiana cu flori a inflorit pe simezele Galeriei Nationale de Arta Naiva din Pitesti, odata cu deschiderea expozitiei personale de pictura .