joi, 16 mai 2013

Cioburile aduc noroc sau ghinion

Dupa reactiile contradictorii: E semn bun, ba nu, e ghinion, am intrat pe. Cioburile aduc noroc caci alunga spiritele rele.


Si ca sa raspund totusi la intrebarea ta, in opinia mea, cioburile aduc ghinion.

Exista totusi credinta ca cioburile aduc noroc, dar numai in unele. Vorbe de piaza buna si piaza rea, superstii de sarbatori mari, cum ar fi superstii de Anul Nou sau de Paste si Craciun, superstitii care aduc nu numai ghinion, . Si daca cioburile aduc fericirea, atunci de ce cioburile unei oglinzi nu?


Se spune ca daca spargi o farfurie s-a dus un necaz,ghinion.

Intr-o dimineata frumoasa, din graba, Catrinel scapa cana ei de capuccino. Io si Matei ne vedeam linistiti de micul . Când farfuriile s-au ieftinit odată cu producţia de masă obiceiul de a crede că cioburile aduc noroc s-a . Da, trebuie avut mare grija cu cioburile. De regula se zice ca daca spargi ceva din sticla a fugit ghinionul. O tradiţie spune că trebuie să aduni toate cioburile şi să le arunci într-o apă.


Nu-i pune pe masă după ce ai ajuns acasă, pentru că aduc ghinion: ori te cerţi. Se spune ca oglinzile au doua puteri magice: aduc ghinion, dar sunt si o. Persoanele blonde sau roscate aduc ghinion, persoanele brunete aduc noroc.

Lasa, draguta mea, ca stii doar ca cioburile aduc noroc! Cine nu a auzit de pisica neagră care dacă ne taie calea, o să avem ghinion,.


Aduce noroc sa porti la tine o moneda gaurita, sa arunci o moneda intr-o fantana,. Flori uscate, cioburi de oglindă, vase sparte și încă vreo 10-obiecte pe care le putem avea în casă ar putea fi purtătoare de energii rele.


Chiar azi mi s-a intamplat sa sparg o oglinda. Conform altor mituri si religii cioburile de orice fel aduc noroc.