luni, 27 mai 2013

Magazin stofe tapiterie cluj

Stofele pentru tapiterii au latimea de 1. Puteti comanda materiale tapiterie canapele, stofa canapele, mobila, stofa. Suntem furnizor de materiale pentru tapiterie mobila,canapele,scaune si fotolii.

Livram piele naturala in Constanta, Bucuresti, Pitesti, Brasov, Ploiesti, Cluj, Oradea . Mai gasiti stofe tapiterie si piele ecologica. MAGAZIN DE PREZENTARE SI DESFACERE SITUAT IN IASI, MATERIALE PENTRU . Mai gasiti plusuri imprimate si materiale textile din CLUJ.

Oferte din categoria materiale tapiterie CLUJ. Domeniu de activitate: Stofe şi ţesături - magazine, comercializare. Stofa de tapiterie calitativa, preturi mici si 1 originala. Va asteptam in showroom sau cu o comanda pe site. Magazin online saltele si materiale tapiterie in Timisoara. Reduceri stofe ignifuge, saltele ortopedice, saltele Memory, saltele Permaflex si Tempur.


Unicul producator de stofa de mobila din Romania, SC Dekoratex SRL produce si comercializeaza o gama larga de materiale textile, imitatii . Livram in orasul Cluj Napoca stofa tapiterie mobila sill,clasic,baroc prin Curierat rapid. Magazin online cu piele ecologica, vinilin, imitatie de piele, piele, piele sintetica, utilaj tocat burete, stofa tapiterie, tuning auto, piele sintetica, piele pt.