joi, 23 mai 2013

Ficus plangator

Ficusul plangator este un arbust foarte puternic si rezistent. Se ingrijeste usor, mai ales ca nu necesita eforturi speciale.


Are crestere rapida, ramificatii multe, flexibile, foarte frumos arcuite.

FICUSII (Ficus benjamina, Ficus elastica) - Ingrijire, Inmultire,. Ficus benjamina (Ficus plangator) are ramuri multe si arcuite cu frunze mici si colorate in . Dacă vă uitați la câteva poze cu acest Ficus Benjamin vei oberserva.


Ficusul este o planta ornamentala care prin prezenta sa poate adauga viata si frumusete unei camere de apartament.

Benjamina, sau ficusul plangator, are aspect de mesteacan , cu ramuri flexibile si foarte arcuite. Frunzele sunt mici si numeroase datorita . Trimis: Vin Ian 2 205:pm Titlul subiectului: Marcotaj aerian pe ficus plângător. Genul ficus cuprinde plante extrem de diferite, de la arbori care depasesc. Ficus benjamina (ficusul plangator) este foarte diferit de alti ficusi, . Arbust de dimensiuni mari, stufos, cu ramuri plângătoare.


Cu ceva timp in urma am primit cadou un ficus. Benjamina, sau ficusul plangator, are aspectul mesteacanului, cu ramuri flexibile si foarte . Plante decorative de interior: tipuri de Ficusi, caracteristici si ingrijire.

Plante si flori de apartament, amenajari si peisagistica RobertoRossi. Ficus benjamina – Ficusul plângător – mesteacăn. Buna, am si eu un astfel de ficus si de aproximativ o luna ii tot cad frunzele. Smochinul plangator (Ficus benjamina) Descriere: Planta decorativa, cu crestere sub forma de arbust, cu frunze ovale, usor ascutite, lungi de . Viziteaza sectiunea Magazin Online si Servicii pentru a afla totul despre pagina Ficus benjamina 1cm - Ficusul plangator.


Ficusul benjamina (Ficus plangator) este un ficus arborescent cu crestere rapida fata de alte specii de ficus. Are multe ramificatii flexibile care se arcuiesc pe . FICUS PLANGATOR,FICUS BENJAMINA,FICUS ELASTICA,FICUS+ELASTICA,PATAREA BRUNA LA FICUS,PLANTE DE APARTAMENT FICUSUL . Denumire populara: ficus bonzai, ficus plangator. Descriere: Planta de origine tropicala, .