marți, 28 mai 2013

Ati fost alaturi

Mesajul „Vă mulţumim, că a-ţi fost alături de noi! A-ţi trebuia scris fără cratimă, iar după „vă . Am ales sa cream un blog despre NUNTA NOASTRA pentru voi, invitatii nostri de cinste.

Ultimul val SNA, dat publicității pe martie, arată clar că revista Capital este cea mai citită publicație de business din România, cu o medie . Va multumim ca ati fost alaturi de noi la cele mai importante momente din viata noastra, dar mai ales ca ati reusit sa le faceti cele mai frumoase clipe prin . Multumim ca ne-ati fost alaturi si ca totul a fost foarte frumos. De altfel, a fost detaliul legat de care nu ne-am facut griji pentru ca .

La finalul celui de-al doilea mandat de primar si inainte de alegerile locale din iunie, alegeri care spera sa ii aduca inca un mandat de primar, . Nunta noastră a fost cel mai frumos și emoționant eveniment din viața noastră ! Vă mulțumim că ați fost alături de noi la botezul băiețelului nostru, Matei . Vă mulţumim pentru că aţi fost alături de noi la cea mai mare conferinţa dedicată project managementului din România. Prezenţa dumneavoastră, alături de alţi . Vrem sa va multumim ca ati fost alaturi de noi in cea mai importanta zi a vietii noastre si ca ati facut ca aceasta zi sa ramana in amintirea nostra prin cele mai . Echipa Hotel Princess vă mulţumeşte pentru că ne-aţi fost alaturi!