marți, 28 mai 2013

Bust croitorie pret

Manechin dama croitorie si picior cromant reglabil pe inaltime. Manechin dama pentru croitorie cu bust din polistiren. Manechine croitorie la preturi accesibile.

Manechin croitorie reglabil 'Dressform Prymadonna' (bust croitorie ajustabil - marimea S). Manechin croitorie de la importatori, producatori directi prezenti pe Bizoo. Manechine croitorie reglabile din plastic, pentru toate marimile: manechine croitorie de dama, barbati si copii.


Accesorii croitorie, manechine croitorie reglabile si accesorii textile pentru cusut si croit.

Manechin Fix (Bust) Design Fluturi Alb Si Negru. Manechine de croitorie reglabile: manechine de dama, barbati si copii, manechine marimi mari,. MANECHIN FIX (BUST) DESIGN FLUTURI ALB SI NEGRU. Manechin reglabil de croitorie de dama 'Dressform Prymadonna', copia ta fidela, cu marimi reglabile M (marimile 42-48). Alege din oferte pentru croitorie manechin. Croitorie manechin - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Manechin de croitorie de dama reglabil Prymadonna, copia ta fidela, cu marimi. Manechin croitorie reglabil pe dimensiuni : gat, bust, talie, sold. Pretul lui e de 5ron transport gratuit prin posta romana,doar ca am .