luni, 6 mai 2013

Pat olx bucuresti

Electronice si electrocasnice Aparate medicale. Mobila dormitor second han paturi, perdele, dulapuri, draperii si decoratiuni Bucuresti. Pat pal 1x 2cm (cadru, fara saltea) si noptiere.

Pat matrimonial 160x1(saltea inclusa). Saltea Ortopedica 90X2cm; Saltea pat o persoana. Pat mijloc pentru copii tapitat piele eco sau stofa.

Pat dublu de centru cu saltea 160X2cm si lada de depozitare. Pat Elvilla, din lemn alb, pentru o persoana. Pat tapitat piele ecologica 1x 2M (pat NOU).


Cadru de pat supraetajat, alb + plăci OSB pentru rezistență.

Montaj, montare, demontare si reparatii mobila oriunde in Bucuresti . Pentru piticii pasionati de dulapul cu scule al taticului, am venit cu o idee care le va aduce . Așezare, unde există o vânzare de noi si folosite pat spital; Bucuresti Sectorul 3 . MYDAL cadru pat supraetajat, pn Înălțime: 1cm Lăţimea patului: cm Lungimea. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria FOTOLII. OLX - acum zile - salvati loc de munca - mai mult.


Lenjerie de pat creponata de la producatori, distribuitori, importatori directi prezenti pe Bizoo. Localitate: Bucuresti Judet: Bucuresti Distribuitor.