miercuri, 15 mai 2013

Casa si gradina 2015

Inspiratie, inovatie, amenajari interioare in spații originale si solutii ingenioase pentru casa si gradina. Cand vine vorba de organizare in casa exista si solutii de organizare pe care nu le stiai sau la care nu te-ai fi gandit. Cand vine vorba despre organizare in casa .

De ce trebuie să pui în frigider un pahar cu apă și o monedă. Lansata in noiembrie 201 Floria Dorobanti este este primul concept-store din . Atunci când construim o casă trebuie să vă ocupați și de aspectul grădinii. Astăzi vă oferim câteva idei pentru amenajarea unei grădini folosind pavelele .

Timiş Dragă redacţie, Am început clasa a VIII-a şi vă scriu despre o excursie. P) A 6-a ediție a salonului VINTEST are loc între și octombrie la București.

Canapelele în culori marine şi pernuţele asortate cu elemente de. Lemnul este şi el în centrul atenţiei şi aduce un strop de natură în casa ta. Lifestyle mai multe articole din Casă, grădină, animale de companie. Calendar lunii online - planul activităţilor de zi cu zi de la domiciliu şi de grădină, pentru realizarea lor în mod eficient.


Conacul Archia, revista “Casa si Gradina”, 2015. Aparitie in presa – Casa si Gradina, mai 2015. Multumesc minunatei echipe de la Casa si Gradina pentru materialul din numarul de mai al . Reduceri eMAG la produse pentru casă şi grădină.


Luni, Martie 2014:Sursă: REALITATEA. Gradina englezeasca traditionala din Stradford.


Gradina englezeasca foloseste mult principii geometrice, gasim un anumit simt al ordinii si . Vezi topul siteurilor din casa si gradina ordonate dupa numarul de vizitatori pe saptamana.