joi, 23 mai 2013

Barca fibra de sticla 2 persoane

Barca din fibra de sticla de persoane pentru agrement – Vezi poze =. Mikro 2Barca de pus pe masina de persoane . Barca fibra de sticla ideala pentru plimbare si pescuit agrement.

Auto, moto si ambarcatiuni Ambarcatiuni. Barcile sunt confectionate din fibra de sticla, au in dotare visle iar la nevoie se poate monta si motor. VANEA IVANOV DELFIN (15-11-2016), 99RON. Barca Fibra de sticla VANEA IVANOV DELFIN Lungime: 6.

Greutate: 3kg, Capacitate: persoane, Stare: foarte buna . Fibra de sticla si Rasina , Pachet reparatii kg rasina + mp fibra de sticla. Ambarcatiune de persoane - Barca cu motor, Fibra de sticla, Particular . Barca fibra de sticla de persoane are fud dublu stare impecabila se poate pune si. Barca km 3d material verde + supape de protectie la suprapresiune -2 . Bărcile noastre sunt construite din fibră de sticlă fiind proiectate după.


Ideala pentru plimbari si pescuit amator-maxim persoane. Barca vine cu certificat de garantie si factura. Este barca din fibra de sticla, avand o rezist.